Dana Dănoiu revine la șefia AMP Arad

Publicat de actualitati-arad in 28 Nov, 2013 | Parerea ta

danoiuDemocrat-liberala Dana Dănoiu, fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) din Arad, va fi repusă în funcție, după ce în urmă cu un an a fost eliberată, locul ei fiind luat de liberalul Vasile Man.

După ce a fost eliberară de la șefia AMP Arad, Dana Dănoiu a contestat decizia, iar joi Curtea de Apel Timişoara a respins recursul formulat de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului.

Dănoiu a câştigat la Judecătoria Arad, defininit şi irevocabil, procesul prin care cerea să fie repusă în funcţie.

Dana Dănoiu a fost eliberată din funcţie în noiembrie 2012, printr-o decizie a ANPM, care invocase la acea dată „reorganizări la nivelul structurii naţionale şi a celor judeţene“.

Dănoiu a afirmat că la decizia de eliberare din funcţie „au existat mai multe nereguli, printre acestea fiind şi motivul invocat de ANPM, acela că au fost modificate 50 la sută plus unu din atribuţiile funcţiei de director“.

Sentinţa Judecătoriei Arad, care trebuie aplicată după respingerea recursului la Curtea de Apel Timişoara, prevede şi plata diferenţelor salariale pe perioada în care Dana Dănoiu a ocupat o funcţie inferioară.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare