Cursuri suspendate la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi“

Publicat de actualitati-arad in 26 Feb, 2013 | Parerea ta

licCursurile la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad, unde o elevă a murit, săptămâna trecută, după ce a prezentat simptome de gripă, vor fi suspendate miercuri, pentru dezinfecție.

Conform conducerii Inspectoratului Școlar Județean Arad, la această unitate de învățământ a fost înregistrat un număr mare de elevi diagnosticați cu diverse afecțiuni virotice.

„Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, împreună cu directorii de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, a decis suspendarea activităţilor din această unitate şcolară, pentru ziua de miercuri, în vederea unor acţiuni de dezinfecţie efectuate de către o firmă abilitată în acest sens. Motivaţia acestei decizii:  numărul relativ mare de elevi bolnavi cu diverse afecţiuni virotice şi preocuparea pentru protejarea sănătăţii elevilor şi a întregului colectiv al şcolii“, se menționează într-un comunicat al ISJ Arad.

Orele programate pentru ziua de miercuri vor fi recuperate pe baza unui program stabilit de unitatea şcolară, care are 900 de elevi, au mai anunțat cei de la ISJ.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad au declarat că, până marţi după-amiază, nu au fost finalizate testele de laborator comandate în vederea confirmării sau infirmării gripei în cazul elevei decedate.

O elevă de 14 ani din Arad a murit la spital, după ce a fost dusă la Urgenţe de familie, medicii arădeni afirmând că aparent este vorba despre un virus gripal care a cauzat şi o stare septică gravă, iar DSP Arad a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

CITITI SI: O elevă de 14 ani a murit la spital

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare