Cursuri pentru cei care vor să fie administratori de bloc

Publicat de actualitati-arad in 19 Aug, 2013 | Parerea ta

cursuriUniunea Profesională a Administratorilor din Arad anunță că face înscrieri pentru cursul de administratori de condominii, care va începe în data de 27 august.

Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic).

Cursul durează două săptămâni, iar predarea se face zilnic, între orele 17.00-19.00, iar sâmbăta, între orele 10.00-12.00.

„Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii, cu diplomă de  bacalaureat, nefiind impusă o limită de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, strada Lucian Blaga nr.21. Informaţii se pot obține la telefon 0257-280853 şi 0357-431801”, a anunţat Ladislau Hevesi, preşedintele UPA Arad.

Curicula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi Codului Fiscal, etc.

Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu  trebuie să prezinte la sediul UPA cu o copie după actul de identitate, până în data de 20 august.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare