Cursuri la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad

Publicat de actualitati-arad in 12 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad demarează în perioada 19 august – 17 septembrie 2015, cursul de referent/inspector resurse umane.

Cursul oferă o dezvoltare a cunoștințelor profesionale și personale, utile atât în menținerea pe piața muncii, cât și pentru integrarea într-o muncă decentă, utilă, apreciată și corect remunerată.

În cadrul cursului, cursanții vor beneficia de toate materialele necesare derulării activității, iar după examinarea finală, aceștia vor primi o calificare complementară profesiei și o diplomă, eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Datorită numeroaselor solicitări au început înscrierile si pentru sesiunea septembrie – octombrie 2015. Taxa cursului este de 350 lei + 50 lei taxă de înscriere.

Pentru că succesul profesional si personal are drept suport o bună comunicare, Camera de Comerț, Industrie șiAgricultură Arad vă invită sa vă rezervați un loc și la cursul de asistent relații publice și comunicare – cod cor 333906.

Cursulnostru se adresează persoanelor care au minim studii medii, interesate să se perfecționeze in domeniul relațiilor publice si comunicării.

Cursul iși propune să sprijine participanții în însușirea unor instrumente si tehnici de impact în activitatea de Relații Publice si Comunicare și în dezvoltarea abilităților profesionale specifice.

Taxa cursului este de 600 lei + 50 lei taxă înscriere, membrii CCIA Arad și persoanele care achită taxa integral până la data de 1 septembrie 2015 beneficiază de 10% reducere. De 10% reducere mai beneficiază și companiile care doresc să își califice mai mult de 2 angajați.

Pentru o organizare eficientă, vă rog să confirmați înscrierea dumneavoastră la curs, până cel târziu la data de 09.09.2015 la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: 0730188299.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare