Cursă aeriană, redirecționată de la Arad la Timișoara

Publicat de actualitati-arad in 26 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO cursă aeriană, care venea de la Milano (Bergamo), nu a putut ateriza, marţi, la Arad, din cauza ceţii, astfel că a fost redirecţionată pe aeroportul din Timişoara, iar cursa retur a fost anulată.

Pentru cei 135 pasageri care veneau din Italia cu cursa aeriană operată de compania Wizz Air, şi intenţionau să ajungă la Arad, s-a luat decizia de a fi transportaţi cu mijloace de transport rutier.

Totodată, cursa retur spre la Milano (Bergamo) a fost anulată, iar cei 140 de pasageri care aşteptau în aerogara arădeană vor fi cazaţi în hoteluri sau reprogramaţi pentru alte zboruri, în funcţie de preferinţe.

Mai mulți pasageri s-au arătat nemulţumiţi de situaţie, afirmând că trebuie să ajungă până miercuri în Italia la locurile de muncă sau pentru că sunt programaţi la medic.
Directorul Aeroportului din Arad, Dan Bălăcel, a spus că, deşi recent a fost inaugurat un nou sistem de balizaj, acesta reprezintă doar 50 la sută din echipamentele necesare pentru aterizare în condiţii de vizibilitate redusă.

„Încă nu avem sistemul adiţional de asistare a piloţilor. Acesta a devenit nefuncţional după construirea centurii rutiere în regim de autostradă în apropierea pistei. Pentru refacerea sistemului, Romatsa se află în procedura de achiziţie a lucrărilor“, a explicat Bălăcel.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare