Ziarul electronic al arădenilor

Curs pentru specialist în managementul deșeurilor, la CCIA Arad

În martie, cursul autorizat de specialist în managementul deșeurilor, revine la CCIA Arad.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, deţinătorii/producătorii de deşeuri persoane juridice, comercianţii, precum şi operatorii economici autorizaţi din punct de vedere al protecţiei mediului pentru efectuarea operaţiunilor de colectare şi transport deşeuri „au obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de prezenta lege sau să delege această obligaţie unei terţe persoane”.

Cursul are 25 de ore şi va fi structurat în şedinţe de câte 3 ore/zi (marţi şi joi, în intervalul orar 17.00-20.00, la sediul CCIA Arad).

Dacă participați la acest curs vei beneficia de un voucher de reducere de 25% la o bază sportivă din municipiu şi în plus, la al doilea curs urmat la CCIA Arad aveți 30% reducere.

Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, strada Cloșca nr.5, tel.: 0730 188 299, 0257 208 800, e-mail: carmen.crisan@ccia-arad.ro.
Persoană de contact: Carmen Marinela Crișan – manager formare profesională.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.