Curs pentru cei care doresc să devină administratori de bloc

Publicat de actualitati-arad in 07 May, 2014 | Parerea ta

cursuriUniunea Profesională a Administratorilor Arad a început înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în 26 mai.

Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic), până în data de 23 mai.

„Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii cu diplomă de bacalaureat, nefiind impusă o limita de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21”, a anunţat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii.

Cursul durează două săptămâni, iar predarea se va face după amiaza, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00, şi sâmbăta, între orele 10.00-12.00.

Curricula care se predă la cursurile pentru administratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi ale Codului Fiscal, etc.

Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să se înscrie la sediul Uniunii.

La înscriere este necesară prezentarea unei copii după actul de identitate. Informaţii la telefon 0257-280.853 şi 0357-431.801.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare