Ziarul electronic al arădenilor

Curs de Inspector Resurse Umane la CCIA Arad

comunicat-presa-11-300x218Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 25 august – 20 septembrie 2016, la sediul instituției de pe strada Cloșca nr. 5, cursul autorizat de Inspector Resurse Umane – cod COR 333304.

Programul se adresează persoanelor absolvente de studii superioare și medii, care doresc să se califice în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație.

La finalul cursului, absolvenţii vor deveni Inspectori Resurse Umane, conform ocupaţiei din COR – cod 333304, recunoscut de ANC (fost CNFPA), prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Pentru o organizare eficientă, vă rog să confirmați înscrierea Dumneavoastră la curs, până cel târziu la data de 20.08.2016 la adresa de email carmen.crisan@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: 0730188299.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *