Ziarul electronic al arădenilor

Curs “Comunicare în vânzări”, organizat de CCIA Arad

kCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, prin Centrul de Formare Profesională, în perioada 24-28 iunie 2016 cursul “Comunicare în vânzări”, susţinut de trainerul Cristian Teișan.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească afacerea,abordând următoarele tematici: analiza mediului de desfășurare a afacerii, găsirea celor mai bune surse de finanțare, vânzări şi profitabilitate,strategii pentru adaptarea procesului de vânzare, tehnici de abordare a diferitelor tipuri de clienţi pentru obţinerea rezultatelor dorite, metode de negociere.

În urma finalizării programului, participanţii vor obţine diploma ANC (fost CNFPA), recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană, dar şi un certificat eliberat de CCIA Arad.

Detalii legate de program, costuri şi rezervări la telefon: 0730.188.299 sau email:carmen.crisan@ccia-arad.ro,persoană de contact: Prof. Carmen M. Crișan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.