Cum și-a recuperat un fotoreporter aparatul foto furat

Publicat de actualitati-arad in 21 Mar, 2013 | Parerea ta

734077_429574493792631_444325918_n-1Aparatul foto al unui fotoreporter a fost furat într-un club din Arad, iar hoțul a fost prins când încerca să-l vândă prin intermediul unui site de anunțuri vânzări-cumpărări.

Fotoreporterul susține că aparatul i-a fost sustras imediat după ce a intrat în club, unde intenționa să-i fotografieze pe cei de la BUG Mafia.

„Am intrat în discotecă vorbind la telefon și m-am îndreptat către garderobă. Era plin de lume și o coadă infernală. Am reușit să ajung în față și să las toate lucrurile la garderobă. Am scos aparatul din husă, l-am pus exact lângă mine, iar după ce i-am înmânat domnului de la garderobă hainele și husa, am costatat că-mi dispăruse aparatul. Imediat l-am căutat pe manager-ul clubului să-mi arate filmarea de la camerele de supraveghere, să văd cine e făptașul. Se vedea că cineva l-a furat, însă nu i se vedea clar fața“, a spus fotoreporterul.

În următoarea zi, pe rețeaua de socializare Facebook s-a distribuit poze, dar și anunțul cu aparatul foto furat, în speranța că cineva îl va depista și se va face o sesizare.

Un jandarm care deține un site de anunțuri de vânzări-cumpărări a fost contactat de un tânăr care dorea să-i vândă un aparat foto, marca Olympus, identic cu cel furat.

Jandarmul l-a căutat pe fotoreporter pentru a-i cere seria pentru identificarea aparatului, iar apoi s-a întâlnit cu vânzătorul, într-un local, pentru a încheia tranzactia.

La întâlnirea cu vânzătorul, jandarmul a constatat ca seria aparatului foto coincidea cu cea declarată de fotoreporter.

Inițial, vânzătorul a susținut că aparatul îi aparține, dar ulterior a încercat să fugă. Însă, alți patru reprezentati ai IJJ Arad, aflați în incinta localului, au reușit să-l rețină pe tânăr.

Autorul furtului se numește Elvis M., are 24 ani, iar după ce a fost reținut a spus că furtul a fost pus la cale împreună cu soția lui,  Gianina M., în vârstă de 21 de ani.

Prejudiciul, în valoare de de aproximativ 6.000 lei, a fost recuperat, iar tânărului și soției lui li s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare