Ziarul electronic al arădenilor

Cum să câștigi la Joker – întrebări și secrete de prin lume adunate (P)

rezultate joker lotoProbabilitatea de a castiga o varianta la Joker este destul de mare, de aceea romanii sunt inventivi. Cu alte cuvinte, reusesc sa gaseasca un tipar de numere pe care sa il utilizeze in mod consecutiv, tocmai pentru a-si spori sansele de castig.

Cel mai recent castigator la Joker din Romania declara in cadrul unui interviu ca a reusit sa castige la Joker jucand 20 de ani aceeasi varianta.

„Pentru mine aceste numere reprezinta ceva, sunt un simbol al vietii mele pe acest pamant si drept sa va spun ma motiveaza sa joc saptamana de saptamana la loto. Sa jucati mereu, sa jucati constant si sa credeti in acest joc – aceasta este cheia succesului.”

Ce este jocul de Joker si cum se face participarea? Este o intrebare pe care multi dintre noi o adresam si trebuie sa spunem ca acest tip nou de joc se bazeaza pe aceleasi numere, de la 1 la 45 cu extrageri aleatoare din urna, pe baza unei inregistrari a unor variante de 6 numere din cate doua seturi de bile. Regula este ca primele 5 numere sa fie cuprinse intre 1 si 45 si ultimul numar, cel de-al 6-lea, sa fie cuprins intre 1 si 20.

Extrase impreuna, numerele formeaza o varianta castigatoare. De regula, numarul cu locul 6 este denumit Joker. Cu alte cuvinte, de aici si semnificatia jocului. O urna ce contine 45 de bile, numerotate in ordine, este supusa unei extrageri, bilele avand forma, dimensiune si greutate identica.

Primul set de numere compus din valori de la 1 la 45 este completat de un al saselea numar, aflat intr-o urna separata ce contine 20 de bile, toate identice ca forma, dimensiune si greutate. Orice varianta castigatoare primeste drept recompensa o anumita suma de bani, cu o valoare mai mica sau mai mare.

De exemplu, in Romania valoarea unui castig la Joker a fost de-a lungul timpului incadrata intre 1.000 de lei si peste 16.000.000 de lei, ultima valoare schimband considerabil viata unui jucator.

Cum poti stii daca numerele sunt castigatoare? Aceasta este o alta intrebare ce ofera posibilitati variate de raspuns jucatorilor de pretutindeni. In prima faza, orice jucator trebuie sa cunoasca faptul ca undeva pe internet i se ofera posibilitatea sa verifice numere Joker simplu si rapid.

Exista o platforma ce le permite jucatorilor sa isi inregistreze valorile in ideea de a previzualiza variantele castigatoare. In plus, valabilitatea unui bilet castigator este de 90 de zile, ceea ce inseamna ca dupa aceasta perioada, biletul expira si nu mai este valabil pentru a fi inscris si memorat in cadrul acestei unelte mult ajutatoare.

Perseverenta definita prin numere Joker credibile nu poate fi decat un avantaj de al tau pentru astfel de situatii in care poti sa castigi garantat. Daca este sa ne intrebi cum poti castiga mai mult si mai sigur utilizand cateva numere Joker favorite, atunci lasa-ne sa iti spunem ca trebuie sa iti cumperi bilete de la loteriile si agentiile nationale acreditate si in plus de aceasta, fii sigur ca urmaresti fiecare anunt al loteriilor.

Aceasta strategie din urma te invata, chiar daca la inceput pare ca nu iti spune nimic concret. Citeste mai jos cateva dintre trucurile ce i-au adus mii de lei unui castigator, care s-a bazat pe aceleasi numere Joker an de an, pana cand, dupa 7 ani de zile chiar a castigat o suma impresionanta, ce i-a schimbat radical viata.

Formula norocului nu este simpla, nici macar pentru cei care cred in noroc.

La fel de bine, este timpul sa te inarmezi cu vointa si cu incredere pentru ca acest joc de numere si de bani implica mai mult decat cativa lei platiti pentru o varianta de 6 numere.

Matematicienii au dezvoltat o teorie ce spune ca regula de trei simpla ii ajuta pe multi dintre ei sa obtina cate un castig bunicel cel putin o data pe an.

Cum functioneaza aceasta metoda aplicata la formula de joc pentru Joker? Simplu. Daca este sa alegi prima varianta, compusa din 5 numere din 45, atunci la fiecare calcul se elimina cate un numar si apoi se divide la cantitatea de numere ramasa.

De exemplu, pentru primul numar corect se presupune ca sunt valabile toate cele 45 de variante, iar de aici 45 : 5= 9. In consecinta, primul numar va fi 9. Urmatorul numar se va calcula sub formula: 44 : 4 = 11, iar urmatorul numar va fi probabil 13. Desigur, aceasta metoda a fost testata, iar rezultatele sunt 1 din 10 pozitive.

Formula norocosului nu inseamna ca trebuie sa mergi la o loterie, sa cumperi un bilet si sa incercuiesti ce numere iti trec prin minte in acel moment. De regula, un jucator niciodata nu se va ghida dupa aceasta idee atunci cand isi doreste un castig bazat pe numere Joker.

Matematicienii din America au realizat un studiu si ne-au convins ca este destul de important ca numerele si combinatia realizata sa nu fi fost niciodata castigatoare. Cum se traduce aceasta strategie? Pentru cei pasionati de jocuri Loto se urmaresc saptamanal transmisiile audio si video de la casele si loteriile nationale, se transcriu numerele si se alege pentru data viitoare o cu totul alta formula.

De asemenea, se recomanda ca in cazul in care un castigator a luat miza cea mare, jumatate din castigul sau trebuie sa il investeasca tot in bilete la loterie. Aceasta din urma sugestie vine ca o completare tocmai pentru ca un castigator, odata ce a primit o suma considerabila de bani, va dori sa tot castige, ceea ce inseamna si mai multa ambitie si strategii necontenite de joc.

Pe de alta parte, specialistii si practicantii acestui „sport aventuros de logica” indeamna toti jucatorii sa isi gaseasca propriul algoritm la loto, doar urmand si interpretand rezultatele tichetelor necastigatoare. Daca saptamana trecuta numerele nu au iesit castigatoare, inseamna ca timpul le va aduce in prim plan si pe acestea pana cand vor constitui o varianta corecta de castig.

In plus, fiecare strategie de joc bazata pe numere Joker implica si putin amuzament, ceea ce inseamna ca daca un jucator merge la o casierie loto pentru una sau mai multe variante nu trebuie sa fie posomorat, pentru ca va influenta extragerile.

Daca nu esti putin superstitios, atunci nu esti nici putin norocos. Cate un pic din aceste calitati, combinate cu puterea de a castiga, dorinta de reusita si propriul ritm si algoritm constituie sugestii reale pentru care sa iti doresti sa castigi la loterie, cu cele mai simbolice numere Joker.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.