Cum putem economisi pe cadourile oferite de 8 Martie

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2013 | Parerea ta

cadouri_8martieZiua de 8 Martie a cunoscut o extindere și în mediul profesional, cadourile de 8 Martie din partea firmelor pentru angajate a devenit o tradiție, un semn de apreciere, și o ocazie prin care companiile recompensează angajatele.

Potrivit Edenred, companie care distribuie tichete și carduri de beneficii, ziua de 8 Martie aduce pentru companiile din România o oportunitate de a-și recompensa angajatele, cu costuri de până la două ori mai mici decât în mod obișnuit. Conform legislației, firmele private pot oferi de 8 martie, către angajatele proprii, tichete sau carduri cadou în valoare de până la 150 lei.

Tichetele cadou sunt scutite de taxele aplicate salariilor

De 8 martie, aceste sume sunt deductibile și scutite de taxele salariale și patronale care se aplică bonusurilor sau primelor, și care pot ajunge până la 50% din suma oferită.

Tichetele cadou reprezintă varianta elegantă a darurilor în natură sau în bani, putând fi cheltuite liber în zeci de mii de magazine, pentru a cumpăra orice tip de produse pe care doamnele și le-ar putea dori. Ticket Cadou sunt acceptate în cea mai vastă rețea de magazine și comercianți afiliaţi din România.

Acestea sunt acceptate și în cadrul marilor rețele de magazine și hipermarket-uri, cum ar fi Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Lidl și alții.

“Cu Ticket Cadou, angajatorii sunt convinși că fiecare salariata primește exact ceea ce-și dorește de 8 martie”, este de părere Iulian Alexe, directorul de marketing al Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete și carduri de beneficii extrasalariale.

O variantă mai modernă a tichetelor cadou este cardul cadou Compliments, unic în prezent în România și care conferă cea mai mare deductibilitate fiscală.

Cardurile de tip cadou pot fi folosite în relația atât cu angajații cât și cu partenerii de afaceri

Acesta este primul cârd preplătit adresat exclusiv companiilor, care îl pot oferi cadou nu doar salariaților, ci și clienților sau partenerilor de afaceri.

Cardul Compliments este dezvoltat în colaborare cu Mastercard și funcționează similar cu un card de debit obișnuit, care însă nu permite retragerea de numerar de la bancomate.

Cardul Compliments este destinat utilizării de către persoanele juridice, atât în scopul acordării lor drept cadouri către proprii angajați de Crăciun, de Paște, de 1 iunie – pentru copiii minori ai salariaților sau de 8 martie – pentru angajate, cât și în scopuri de marketing sau de protocol.

Cardurile pot fi acordate cu ocazia zilei de 8 Martie angajatelor în limita a 150 lei sau clientelor și partenerelor de afaceri, caz în care sumă este deductibilă, fiind încadrată la cheltuieli de protocol.

Peste 30 000 de companii din România acordă salariaților lor diverse tipuri de tichete și carduri emise de Edenred.

Analiză realizată de moneycenter.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare