Cum îşi păzeşte Benone Sinulescu trandafirii de la Bârzava

Publicat de actualitati-arad in 02 Aug, 2013 | Parerea ta

benoneBenone Sinulescu (75 de ani) şi-a amenajat o frumoasă grădină în comuna Bârzava, din judeţul Arad, unde a plantat nu mai puţin de 60 de soiuri de trandafiri, dar şi câteva legume.

Şi pentru că ţine la munca lui, nea Beni şi-a montat camere video cu vedere la curte, ca să-i descurajeze pe hoţii care vor să dea iama în florile lui.

Mutat în comuna Bârzava (Arad), cântăreţul speră ca liniştea de care are parte aici să-l ţină în viaţă până la cel puţin 100 de ani, pentru a se putea bucura de cel mai nou hobby pe care îl are: grădinăritul. Interpretul de muzică populară este foarte mândru de grădina sa plină de legume şi de fructe de tot felul, dar şi de curtea interioară unde a plantat peste 60 de soiuri de trandafiri aduse din toate colţurile lumii. Pentru a nu avea surprize în privinţa hoţilor, interpretul de muzică populară a luat o măsură drastică: a montat camere de supraveghere video.

“Îmi place foarte mult să-mi petrec timpul în grădină şi să pigulesc fiecare floare sau legumă pe care am plantat-o. Cel mai bine mă simt atunci când culeg roadele şi mă gândesc că toate cele pe care le pun pe masă sunt îngrijite de mânuţa mea. Pentru a nu fi prădat de hoţi, am montat camere de supraveghere în toată curtea. Acum pot vedea pe internet cum îmi înfloresc trandafirii chiar dacă sunt plecat în turneu”, ne-a spus îndrăgitul cântăreţ.

sursa: libertatea.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare