Cum ajung gunoaiele în pădure. Episod nou

Publicat de actualitati-arad in 25 May, 2017 | Parerea ta

VIDEO Pădurea Ceala de la marginea Aradului, care face parte din cadrul Parcului Natural Lunca Mureşului, este supraveghetă cu camere video, pentru a fi identificate persoanele care lasă mizerie în pădure, după ieşirea la picnic din minivacanţa de 1 mai.

Pădurea Ceala este locul preferat de picnic al arădenilor, dar fiind parte din Parcul Natural Lunca Mureşului, administratorii vor să fie păstrată curăţenia, iar pentru aceasta au fost instalate camere video cu ajutorul cărora să fie descoperiţi cei care iau masa în pădure şi lasă în urma lor gunoaie.

Reprezentanții Parcului Natural Lunca Mureșului au făcut publice imagini surprinse de o cameră de luat vederi montată în pădure cu un grup de tineri ieșiți, miercuri, la picnic și care la plecare au lăsat gunoaiele în urma lor.

Într-o postare pe Facebook, cei de la Parcul Natural Lunca Mureșului arată „Cum ajung gunoaiele în pădure. Episod nou“ și au făcut public numărul de înmatriculare al autoturismului (AR-96-VLU) cu care tinerii circulau.

Deocamdată, în Pădurea Ceala au fost amplasate două camere video, dar conducerea Parcului doreşte să obţină fonduri europene pentru a extinde sistemul în toată pădurea, în urma unei investiţii de circa 30.000 euro.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare