Cu ce se mai ocupă soția lui Ovidiu Marian

Publicat de actualitati-arad in 13 May, 2014 | Parerea ta

melania marianActivitatea Camerei Deputaților este promovată pe rețelele de socializare de Direcţia de Social Media, în cadrul căreia lucrează și soția arădeanului Ovidiu Marian, fostul secretar general al Senatului.

Direcția de Social Media din cadrul Camerei Deputaților a fost înființată în iulie 2013 și se ocupă cu postarea pe Facebook, Youtube şi Instagram a momentelor importante din activitatea instituției.

În cadrul acestei Direcții de Social Media lucrează 13 persoane, unele dintre ele fiind rude ale unor jurnalişti cunoscuţi sau soţii de foşti parlamentari.

Astfel, printre angajați se regăsesc soţul realizatoarei B1TV Mădălina Puşcalău şi Melania Marian (foto), soţia fostului secretar general al Senatului.

Majoritatea angajaţilor activează şi pe alte posturi în cadrul Camerei Deputaţilor, majoritatea consilieri sau experţi. Funcția de bază a Melaniei Marian, care a activat în mass-media arădeană, este referent la cabinetul secretarului general al Camerei Deputaţilor.

Întrebaţi de economica.net care este sensul înfiinţării unei direcţii dedicate exclusiv reţelelor sociale, responsabilii Camerei au făcut trimitere la un studiu Europe Mediascope explicând, totodată, şi că a o astfel de direcţie era necesară pentru a se alinia la tendinţele din celelalte parlamente din UE.

Responsabilii Camerei au menționat că Direcţia nu are un buget propriu, ceea ce face ca veniturile obţinute de angajaţi din munca depusă exclusiv în cadrul acestei structuri să fie greu de determinat.

sursa foto: flacara-rosie.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare