Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur 2016

Publicat de actualitati-arad in 12 Dec, 2016 | Parerea ta

ronaldoAtacantul portughez Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, a câștigat trofeul „Balonul de Aur 2016“, cea mai importantă distincție individuală din fotbalul mondial, a anunțat, luni seara, revista France Football, organizatoarea votului.

Este a patra distincţie de acest gen pe care o primeşte Cristiano Ronaldo, după cele din 2008, 2013, 2014.

Starul de la Real Madrid nu a fost prezent la gală deoarece se află în Japonia alături de echipa sa de club, unde participă la Campionatul Mondial al cluburilor. Liga Campionilor câştigată cu Real Madrid şi Campionatul European cucerit cu naţionala Portugaliei sunt performanţele ce l-au ajutat pe Ronaldo să se impună în lupta cu Lionel Messi şi Antoine Griezmann.

„Este o mare onoare să câştig din nou Balonul de Aur. Emoţia este mare. Visul mi s-a îndeplinit, este a patra oară când câştigat acest premiu şi sunt foarte fericit. Dedic acest trofeu colegilor de la Real Madrid şi celor de la naţionala Portugaliei. Este uimitor să primesc din nou această distincţie“, a spus Cristiano Ronaldo.

Sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 51 de goluri pentru Real Madrid şi a oferit 15 pase decisive, în 48 de partide.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare