Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Videscu: „PNL încearcă din nou să-şi răsplătească clientela politică“

cristian-videscu-20-septembrie-2016Consilierii județeni PSD nu au votat proiectul de hotărâre privind validarea componenței nominale a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Arad, din mai multe considerente, pintre care: lipsa de transparență în procesul de selecție a reprezentanților societății civile în acest organism și refuzul grupului PNL și a președintelui CJ Arad, Iustin Cionca, de a vota amendamentul PSD privind renunțarea la indemnizație sau reducerea acesteia de la cuantumul actual de 20% din indemnizația președintelui Consiliului Județean.

De asemenea, experiența persoanelor desemnate de președintele CJ Arad din partea societății civile, printre care se regăsesc un membru PMP și unul PNL, este pusă sub semnul întrebării, mai ales în urma studierii CV-urilor a doi dintre cei trei reprezentanți ai comunității.

Spre exemplu, Farcaș Ioan, fost consilier local municipal, membru al PNL Arad, își dorește, după cum rezultă din CV-ul depus la Consiliul Județean, un post în consiliul de administrație al SC TOP SA, nicidecum un post în cadrul ATOP.

„Dacă propunerile PNL vor fi validate de Consiliul Județean, societatea civilă ar urma să fie reprezentată în ATOP de către un membru PNL care, conform CV-ului, se vroia membru al Consiliului de Administrație de la SC TOP SA, vorbește limba spaniolă, scrie în engleză și înțelege în franceză, de către o doamnă avocat, membru al PMP, și de către un jurnalist.

Cum s-a ajuns la aceste nominalizări ne poate spune doar dl. Cionca. Iar dacă domnia sa a primit aceste CV-uri de la partid, cum bănuim că primește toate deciziile importante pe care le are de luat în calitate de președinte al Consiliului Județean, așteptăm de la dl. Falcă să ne comunice un răspuns până la următoarea ședință a Consiliului Județean Arad care va avea loc la sfârșitul acestei luni”, afirmă consilierul judeţean PSD Cristian Videscu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *