Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Ispravnic (PSD): „PNL face legea, una strâmbă, pe moşia lui Bănăţean“

„Aflăm, deloc miraţi, că managerul companiei de Apă Arad, Gheorghe Bănăţean, este din nou în aceste zile în pasa generozităţii, mai ales că sumele cu care se joacă vin de la Statul Român şi nu necesită întrunirea vreunui criteriu de competenţă sau performanţă.

Mai concret, a sosit sezonul de primăvară al răsplăţii pentru premianţii PDL-PNL, evident cei aflaţi în graţiile primarului Gheorghe Falcă”, afirmă consilierul judeţean PSD Cristian Ispravnic

„Proaspăt aşezat din nou pe tron, Falcă împarte cu largheţe acoliţilor politici, felii din torta recunoştinţei, în special dacă are şi ocazia să-şi plaseze personajul de încredere în ceafa directorului de la Apă-Canal.

Care… nu-i aşa, exact de consilierea doamnei Gianina Pistru avea nevoie pentru a-şi exercita atribuţiunile din fişa postului. Cât despre criteriile de performanţă ale managerului, avem mari îndoieli asupra înălţimii ştachetei, rezerve pe care le-am exprimat şi în trecut.

Păi, în fond procedural, nu este o noutate, după ce l-a ţinut în instituţie la gestaţie pe Iustin Cionca, iubitor de salarii grase şi mare fan al tăierilor salariale când vine vorba despre «plebe», Bănăţean ia din nou poziţie de drepţi în faţa lui Falcă şi îi deschide Gianinei Pistru pârtia spre o remuneraţie de peste 7.000 lei.

Din CV-ul extrem de subţirel postat pe site-ul Primăriei, aflăm că doamna în cauză, în afara activismului politic şi obedienţei faţă de primar, nu se pricepe decât la «Vânzari autovehicule noi» în calitate de director executiv la firma familiei.

Lăsând orice tip de subiectivism la o parte, copiii de trupă a lui Traian Băsescu nu fac altceva decât să aplice ceea ce au învăţat de la «naşu’ Băse», să se organizeze fagocitar în instituţiile Statului pe criteriul clientelismului politic. Aşa ca un ciorchine ce creşte în jurul banului public după dictonul: voi poporul munciţi iar noi ne facem că lucrăm şi vă luăm banii.

După cum bine s-a văzut nu îi sperie nici ANI, nici faptul că instituţia îi declară incompatibili, cât sunt liberi zburdă doar după legea lor. În acest timp, Falcă se victimează inutil şi îşi debitează tiradele incoerente pe model nord-coreean, la televiziunea de casă, împroşcând cu noroi parlamentarii PSD.

Ceea ce arădenii, observă însă cu ochiul liber este dimensiunea dezastrului ce rămâne în urma dictaturii administrative a PDL-PNL atât la nivel de judeţ cât şi de municipiu”, spune consilierul PSD Cristian Ispravnic.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • Ioan

    Rău a a ajuns Geanina .Trebuie sa muncească. Oare nu mai are bani , nu se mai vând mașini sau ii trebuie mărunțiș  sa își plătească consumațiile din baruri sau a părăsit-o Pistru de tot și ceilalți bărbați au nevoie de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.