Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Gavra (PSD): „Vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, face propagandă politică toxică în județ“

Consilierul judeţean Cristian Gavra consideră că vicepreşedintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, ar trebui să se ocupe de urgenţele din judeţ în locul propagandei politice toxice pe care o promovează în aceste zile.

În momentul de faţă, drumul judeţean 708, Dieci-Revetiş, este inundat pe două porţiuni, fapt care generează un disconfort major cetăţenilor din zonă.

„Îl atenţionez pe domnul Bîlcea să trateze cu seriozitate problema drumurilor judeţene, care datorită stării precare în care se află cele mai multe dintre ele, produce inconveniente majore cetăţenilor din regiune.

Cu doar câteva zile în urmă, deputatul Florin Tripa îl soma pe vicele liberal să lase la o parte discursul otrăvit anti-PSD, provocările şi incitările publice şi să se ocupe de chestiunile pentru care este remunerat. Adică să-şi facă datoria!

Oamenii sunt sătui de minciunile şi valul de intoleranţă pe care le vântură acesta în tandem cu Gheorghe Falcă, practic echipa care a nenorocit municipiul şi judeţul Arad în ultimul deceniu.În loc să-şi vadă de treabă aceştia cer socoteală la modul cel mai nesimţit cu putinţă parlamentarilor social-democraţi, ultilizând un discurs demagogic şi populist.

Dieci-Revetiş asta trebuia să fie astăzi pe agenda dumneavoastră domnule Bîlcea, intervenţia cât mai promptă a autorităţilor judeţene pentru a face acest drum practicabil.

Aveţi nevoie de invitaţie specială pentru a soluţiona o problemă care face obiectul muncii dumneavoastră? Aşa că haideţi vă rog, la treabă, domnule vicepreşedinte CJA”, afirmă consilierul judeţean Cristian Gavra.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Un drum și zeci de hectare de terenuri, inundate de Crişul Alb

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *