Cristian Gavra (PSD): „Bîlcea trăieşte într-o lume doar a lui, care nu are nicio legătură cu realitatea“

Publicat de actualitati-arad in 28 Apr, 2017 | Parerea ta

„Minicuna, mistificarea, calomnia şi gustul ridicol pentru festivism teatral au devenit armele de bază ale propagandei PNL. Tot mai accentuat, în ultima perioadă, vicele de la judeţ, Sergiu Bîlcea, după ce a pierdut orice azimut de bun simţ în goana sa penibilă de a-l imita pe Gheorghe Falcă îşi reneagă comportamental orice brumă de liberalism real”, susţine consilerul judeţean PSD Cristian Gavra.

„Mai nou, nu trece săptămâna fără ca Bîlcea să nu ne ofere câte un spectacol propagandistic de doi lei, vrând parcă cu tot dinadinsul să ne convingă că într-adevăr ar fi la înălţimea funcţiei.

O pălărie mult prea mare pentru el, după cum remarca recent colegul meu Marius Sulincean. Cănd nu ne prezintă diapozitive, dând din mâini ca un apucat şi nu ne oferă citate din idolul său Falcă, vicele scapă declaraţii politice de nivel retard, cum a făcut-o la «aşa zisa inaugurare şi recepţie» a drumului Arad-Felnac.

De la merite fictive şi până la săgeţi otrăvite în direcţia PSD, junele nu ratează nimic, uitând însă să specifice că evenimentul în sine nu a culminat nici cu inaugurarea şi cu atât mai puţin cu recepţia propriu-zisă a drumului menţionat.

Uimiţi, am stat şi ne-am minunat, alături de colegii mei Cristian Ispravnic şi Alin Pop, până unde poate să meargă falsa laudă de sine a politrucului. Pe deasupra, Bîlcea l-a târât după el şi pe amicul său Răzvan Cadar, care sincer, nimeni nu pricepe ce calităţi l-au recomandat pentru a ajunge pe lista de consilieri judeţeani PNL.

Clar, meritocraţia nu este un criteriu de valoare ori selecţie pentru gaşca de strânsură a lui Falcă, care a avut grijă să distrugă aproape tot ce se putea distruge în judeţ, fără a uita a-şi umple buzunarele. Iar în timpul liber, înlocuiesc în mod grobian oameni de cultură competenţi precum Florin Didilescu cu figuri de ceară din propria pepinieră, ori îşi plasează clientela politică în funcţii cheie prin instituţiile Stalului.

Cam astfel arată actualmente realitatea şi echipa ce gestionează chestiunile administrative ale judeţului la nivel decizional”, afirmă consilierul judeţean social-democrat Cristian Gavra.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare