Ziarul electronic al arădenilor

Cristian Drăgan l-a „trădat” la DNA pe Nicolae Ioţcu

dragan iotcuCristian Drăgan, administratorul public al judeţului Arad, este implicat în reţinerea preşedintelui CJ Arad, acesta colaborând cu anchetatorii pentru organizarea flagrantului în timpul căruia a fost prins Nicolae Ioţcu, care a primit 10.000 de euro de la un om de afaceri.

Surse din cadrul anchetei au afirmat că, miercuri, Cristian Drăgan a primit o tranşă de bani, 35.000 de lei, de la reprezentanţii unei firmei care ar fi urmat să execute un contract de prestări servicii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Drăgan i-a predat banii lui Nicolae Ioţcu, în aceeaşi zi.

Drăgan a fost interceptat de procurorii anticorupţie şi a afirmat că banii erau pentru Nicolae Ioţcu. Ulterior, Cristian Drăgan a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii pentru realizarea unui flagrant, când urma să-i fie dată lui Ioţcu o nouă tranşă din banii de la omul de afaceri.

Aceleaşi surse au precizat că, vineri, Cristian Drăgan, care purta echipamentul de interceptare a convorbirilor, l-a invitat la locuinţa sa din Vladimirescu pe Nicolae Ioţcu, unde i-a predat o nouă tranşă de bani, respectiv 10.000 de euro.

Apoi, Drăgan s-a oferit să-l ducă pe Ioţcu acasă, unde şeful CJ Arad a fost reţinut de procurorii DNA.

După ce a coborât din maşina lui Drăgan, Nicolae Ioţcu a fost preluat de procurorii DNA, care au găsit asupra lui plicul cu cei 10.000 de euro.

Cel mai probabil, Cristian Drăgan urmează să fie audiat la DNA.

CITITI SI:

UPDATE 4: Preşedintele CJ Arad, prins când primea mită

VEZI ce avere are Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad

Dorel Căprar: „Cazul Ioţcu, emblematic pentru corupţia administraţiei PDL-PNL“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.