Crin Antonescu îi cere demisia lui Băsescu. „Singura rezolvare sănătoasă“

Publicat de actualitati-arad in 21 Nov, 2013 | Parerea ta

fotoPreşedintele PNL, Crin Antonescu este de părere că demisia lui Traian Băsescu din funcţia de şef al statului este singura rezolvare „sănătoasă” în scandalul declanşat după cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului din Călăraşi.

„Convingerea mea fermă şi a tuturor colegilor este că pentru România această nouă problemă (a cazului Călăraşi n.r.) are o singură rezolvare sănătoasă, demisia lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, acum, imediat”, a susţinut joi liderul PNL.

Liberalul consideră că aceasta „este o decizie care ar scuti această ţară de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti această ţară de încă un an de război politic, de tranşee în care se trage cu toate armele din dotare şi care nu face bine tării şi l-ar scuti pe preşedinte de o situaţie perfect jenantă”.

Cu toate acestea, liderul PNL este pesimist şi nu crede ca Traian Băsescu să urmeze sfatul său.

„Din toate punctele de vedere, demisia lui Traian Băsescu se impune. Nu sunt naiv, nu cred că există foarte multe şanse ca domnul Traian Băsescu să urmeze această sugestie”, a afirmat Crin Antonescu.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare