Criminalul din Cermei a fost trimis în judecată

Publicat de actualitati-arad in 22 Feb, 2015 | Parerea ta

8582-300x190Bărbatul care, la începutul lunii februarie, și-a ucis fosta concubină, lovind-o cu cuțitul în fața unei biserici din comuna arădeană Cermei, a fost trimis în judecată.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Iosif Revai a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, port fără drept de obiecte periculoase şi folosire fără drept de obiecte periculoase.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „în după amiaza zilei de 1 februarie, inculpatul s-a înarmat cu trei cuţite de dimensiuni mari şi s-a deplasat la biserica din localitatea Cermei, unde ştia că o va găsi pe fosta concubină, cu intenţia de a-i suprima viaţa“.

„La ieşirea din biserică, inculpatul i-a solicitat victimei să reia convieţuirea cu el, iar la refuzul acesteia i-a aplicat mai multe lovituri în zona abdominală cu două dintre cuţitele pe care le avea asupra sa (ţinând în fiecare mână câte un cuţit), cauzându-i leziuni grave, care i-au provocat moartea“, se arată în probatoriul anchetatorilor.

Cei care au văzut incidentul au cerut ajutorul medicilor. La locul faptei a ajuns o ambulanță, dar din cauza rănilor foarte grave a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Acesta a aterizat pe terenul de fotbal din localitate, unde a preluat femeia înjunghiată, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. În cursul serii de 1 februarie, femeia, care avea 35 ani, a decedat la spital

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.

CITITI SI: O femeie înjunghiată de concubin a murit la spital

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare