Cratere lungi de 3 metri şi adânci de 15 centimetri, pe strada Steagului din Arad

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2013 | 1 Commentariu

stradaŞoferii, dar şi localnicii din cartierul arădean Sânicolaul Mic, se plâng că, de la începutul iernii, circulaţia pe strada Steagului e un coşmar.

Oamenii spun că gropile s-au adâncit după ce camioane supraîncărcate care vin dinspre balastierele din zona Aluniş, Frumuşeni, Fântânele au distrus un sens de mers. Ca să nu îşi distrugă maşinile, şoferii sunt nevoiţi să circule pe contrasens, lucru care le poate pune oricând viaţa în pericol.

Primăria nu are cum să rezolve problema craterelor apărute în asfalt pentru că strada nu aparţine municipalităţii. Strada Steagului, alături de alte 26 din municipiu, au fost predate în 2011 Ministerului Dezvoltării care urma să le modernizeze în cadrul programului PNDI (Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii).

“Din cunoştinţele noastre programul e blocat pentru judeţul Arad, din lipsă de fonduri” , a spus Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Pentru că e pusă în pericol siguranţa circulaţiei, poliţiştii Serviciului Rutier sunt obligaţi să ia măsuri. “S-a întocmit o adresă către autorităţile în măsură să rezolve situaţia” , a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Şoferilor nu le rămâne decât să evite gropile şi să fie cu ochii în patru, mai ales noaptea pe vreme ploiasă, atunci când craterele sunt pline de apă.

sursa: stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

1 comment

  1. cultural says:

    Pai cum,ca doar vom fi capitala culturala a Europei!Ced ne trebuie noua drumuri cind o sa avem fintini arteziene si parcuri du duiumul!?

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare