Crăciun Regal la Domeniul de la Săvârșin

Publicat de actualitati-arad in 23 Dec, 2014 | Parerea ta

P1040979GALERIE FOTO Membri ai Familiei Regale a României, care își petrec sărbătorile de iarnă la Domeniul Regal de la Săvârșin, au împărțit, marți, peste 300 pachete cu produse alimentare la o casă de copii și la un cămin de bătrâni.

Cadourile au fost împărțite de Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Nicolae.

„Cred că fiecare are această dorinţă, acest instinct, să facem ce putem pentru cei care nu au noroc în viaţă”, a spus Principesa Margareta.

„Mă bucur să am o oportunitate să dau ceva. Un gest aşa pentru Crăciun, este un ajutor”, a spus, la rândul său, Principele Nicolae.

Pachetele distribuite anul acesta au conţinut alimente şi produse necesare casei şi au fost achiziționate cu ajutorul unor firme care sponsorizează Casa Regală a României.

De la distribuirea pachetelor a lipsit Majestatea Sa Regele Mihai, care a rămas să petreacă sărbătoarea Crăciunului alături de regina Ana, în Elveţia.

La Castelul de Săvârșin au continuat, marți, pregătirile pentru Crăciun, iar meniul pentru masa din această zi a fost stabilit de Principesa Margareta.

„Am hotărât anul acesta ceva mai natural, să fie un decor simplu de iarna, așa mai alb. Avem o decorațiune pe care am primit-o de la mama, de la Regină, pentru a fi așezată pe masa de Crăciun, iar un buchet a fost aranjat de Prințul Nicolae. Meniul va fi simplu, ușor, curcan, ca de obicei“, a menționat Principesa Margareta.

Bradul regal a fost împodobit de Principesă, ajutată fiind de Principele Nicolae.

„E auriu cu roșu, colorat, e mare. Bradul e adus de la Sinaia, din pădurile regale“, a mai adăugat Principesa Moștenitoare Margareta.

Familia Regală a României își petrece sărbătorile de iarnă la Domeniul Regal de la Săvârșin, unde va primi colindători, atât din județul Arad, cât și din alte județe, dar și din Republica Moldova.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare