Ziarul electronic al arădenilor

Cozi la depunerea dosarelor pentru programul Casa Verde

fotoSute de oameni au stat, luni, la coadă în faţa sediului Agenției de Protecția Mediului din Arad pentru a-şi depune dosarele prin care pot primi finanţare nerambursabilă în programul „Casa Verde”, jandarmii şi poliţiştii, solicitaţi să aplaneze conflicte.

Conform news.ro, luni dimineaţă, la începerea programului APM Arad, peste 300 de oameni formau o coadă în stradă, pentru a-şi depune dosarele de finanţare prin programul „Casa Verde”.

Cei mai mulţi au venit în cursul nopţii, însă, potrivit paznicilor instituţiei, primii şi-au făcut apariţia încă de duminică dimineaţă şi au stat în maşini.

Luni, oamenii se certau între ei pentru locuri cât mai în faţă, iar conducerea APM a cerut sprijinul jandarmilor şi al poliţiştilor locali.

„Nu a fost niciodată aşa ceva aici. Am distribuit numere de ordine, dar oamenii nu vor să plece acasă. Le-am spus că oricum nu putem procesa mai mult de 50 sau 60 de dosare într-o zi, că nu are rost să stea în stradă, dar ei se tem că îşi pierd rândul”, a declarat, pentru news.ro, directorul APM Arad, Dana Dănoiu.

Conform sursei citate, pentru judeţul Arad a fost alocată suma de 1.284.000 de lei în cadrul programului, care ajunge pentru cel mult 200 de dosare.

foto: news.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *