Cornuri pufoase

Publicat de actualitati-arad in 13 May, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

500 gr. făină

250 ml lapte

două linguri miere

un praf de sare

coajă de lămâie

25 gr. unt

un pliculeţ drojdie uscată

250 g unt + o lingură făină

cuburi de ciocolată

un ou

Mod de preparare:

Se omogenizează făina cu drojdia, sarea, coaja de lămâie şi mierea apoi se adaugă laptele călduţ amestecat cu untul. Se lasă la crescut 20 min. Între timp se omogenizează făina cu untul.

După ce a crescut aluatul se împarte în 3; Fiecare bilă se întinde, se unge cu untul, se împachetează şi se lasă la rece 30 min. Această operaţiune se repetă de 3 ori.

Aluatul se întinde în formă de cerc şi se taie triunghiuri (8) se pune cubul de ciocolată şi se rulează de la bază la vârf. Se ung cu gălbenuş şi se coc la foc mediu.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare