Copil în stare critică, după incendiul de la Iacobini

Publicat de actualitati-arad in 24 Jun, 2014 | Parerea ta

incediu-300x209Băiatul în vârstă de 6 ani, din localitatea arădeană Iacobini, care a fost transportat la un spital la Timișoara, după ce în camera în care se afla împreună cu două surori a izbucnit un incendiu, se află în stare critică.

Medicii de la Spitalul de Copii „Luis Țurcanu“ din Timișoara, unde a fost internat băiatul din Iacobini, spun că acesta este în stare critică și că abia peste aproximativ două săptămâni, în funcție de evoluția stării lui, se vor putea pronunța.

„Copilul este detubat, de azi, însă e în faza critică, care va dura încă 10 – 12 zile”, a declarant dr. Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al unității medicale, citat de evz.ro.

Băiatul a fost transportat la spitalul din Timișoara cu afecţiune pulmonară gravă provocată de fum şi cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corporală. Una dintre surorile lui, în vârstă de 5 ani, a fost transportată în stare critică, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii luând decizia de a fi transferată cu elicopterul la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

În urma incendiului care a izbucnit în casa din localitatea Iacobini a murit o fetiță de 2 ani și 10 luni.

Incendiul a izbucnit, duminică seara, într-o cameră în care se aflau copiii şi care era încălzită de o sobă cu plită, deasupra căreia se aflau la uscat haine. Pompierii care au intervenit la incendiu cred că focul a izbucnit de la o haină căzută pe plita încinsă. La sosirea echipajelor de pompieri casa era cuprinsă de un fum dens, cei trei copii fiind găsiți intoxicați cu fum.

CITITI SI: Tragedie la Iacobini. Un copil a murit, doi sunt în stare gravă

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare