Copil găsit ascuns într-un microbuz, la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 05 May, 2014 | Parerea ta

vama nadlac11Un tânăr, în vârstă de 19 ani, este cercetat penal, după ce a fost prins la PTF Nădlac în timp ce încerca să-și scoată ilegal din țară copilul în vârstă de 3 ani, ascuns sub bancheta unui microbuz.

Copilul a fost descoperit când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Cornel D., de 27 ani, care conducea un microbuz Opel Movano, înmatriculat în Germania.

În autoturism se aflau 12 persoane, cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 57 ani, toţi din judeţul Giurgiu.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, ascuns între banchetă şi scaunul şoferului, acoperit cu diferite obiecte vestimentare, un băiat în vârstă de 3 ani.

Tatăl băiatului, Alin D., în vârstă de 19 ani, și-a motivat gestul afirmând că timpul scurt pe care l-a petrecut în ţară nu i-a permis a să obţină documentele de călătorie legale, necesare minorului pentru a călători în Germania, unde se află mama lui şi unde copilul s-a născut.

Persoanelor implicate în această cauză li s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare