Copil bătut de părinți, traumatizat pe viață

Publicat de actualitati-arad in 19 Mar, 2013 | Parerea ta

61243309Suferința bebelușului de două luni, care a ajuns săptămâna trecută în comă la Spitalul din Arad, pare să nu se mai termine.

Potrivit medicilor, acesta ar putea depinde de psihiatrii pe tot parcursul vieții, după ce a fost bătut chiar de părinții săi.

Medicii Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” Timișoara, unde bebelușul fusese transferat de la Arad, în stare de comă, afirmă că au constatat numeroase hematoame vechi și noi, cauzate de lovituri.

“Leziunile arată ca și cum ar fi fost lovit în cap cu un corp dur. Cel mai grav este că a fost afectat creierul, existând distrugeri de țesut cerebral. Copilul a fost externat de la Terapie Intensivă, el având nevoie pe viitor de ajutorul medicilor psihiatri”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihai Gafencu.

Bebelușul a fost transferat deja la Secția de Neuropsihiatrie a spitalului, unde starea sa este monitorizată de specialiști.

Între timp, asistenții sociali de la Vinga, împreună cu cei ai Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, au făcut mai multe vizite acasă la familia copilului, însă părinții parcă au intrat în pământ.

Aceștia nu au fost găsiți încă acasă, pentru a se cerceta condițiile în care sunt crescuți ceilalți trei copii.

Dacă se vor dovedi abuzurile asupra bebelușului, părintii vor fi decăzuți din drepturi, iar statul îi va lua în grijă pe toți cei patru copii minori.

sursa: stirileprotv.ro

CITITI SI: Bebeluș bătut cu bestialitate. Părinții lui sunt cercetați penal

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare