Copiii și polițiștii, împreună la Ziua Internațională a Copilului

Publicat de actualitati-arad in 01 Jun, 2014 | Parerea ta

DSCN5667Inspectoratul de Poliţie al Judeţului de  Arad a organizat mai multe acţiuni dedicate copiilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită la 1 iunie.

Astfel, în Parcul Copiilor din Arad, copiii au putut să vadă, duminică, o parte dintre autovehiculele, precum şi tehnica, folosite în activităţile zilnice de poliţiştii arădeni.

În parc au fost expuse autospecialele din dotarea IPJ Arad, o motocicletă folosită de poliţiştii rutieri şi un autovehicul de intervenţie al Serviciului de Acţiuni Speciale. Cu această ocazie, copiii au avut prilejul să urce în autovehiculele poliţiştilor, dar şi să cunoască „mascaţii”, care le-au arătat şi explicat tehnici de autoapărare.

„Surpriza cea mare pregătită copiilor de poliţişti au fost câinii de serviciu, partenerii de încredere ai acestora. Copiii au fost deosebit de încântaţi şi au dorit să se fotografieze cu aceştia“, au menționat reprezentanții IPJ Arad.

Poliţiştii de proximitate şi de prevenire au oferit copiilor obiecte promoţionale -şepcuţe şi instrumente de scris, inscripţionate, iar părinţilor şi bunicilor care îi însoţeau, pliante cu recomandări preventive.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului au mai fost organizate diverse activități de poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere, dar şi la nivelul Poliţiilor orăşeneşti Nădlac, Pecica, Lipova, Ineu, Curtici şi Sântana, unde au fost organizate concursuri pe teme rutiere, desene pe asfalt şi întrecerei de biciclete, la care au participat sute de copii. Aceştia au fost recompensaţi cu diplome şi dulciuri.

Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, vineri şi sâmbătă, copiii poliţiştilor au avut parte de mai multe surprize. Ei au participat la concursuri de cros, de biciclete, desene pe asfalt şi tir, iar la Casa IPA din Lipova s-au desfăşurat concursuri de tenis de masă, paintball şi karaoke.

„Toţi copiii au fost premiaţi cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Arad, respectiv a Clubului Sportiv Arpolis Arad şi Corpului Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Arad“, au mai menționat cei de la IPJ Arad.

DSCN5665-1

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare