Copii găsiți într-o mașină abandonată

Publicat de actualitati-arad in 12 Sep, 2016 | Parerea ta

minori-11Doi minori, unul din Arad, iar celălalt din Curtici, au fost găsiți dormind într-o mașină abandonată, iar părinții unuia dintre ei a au fost amendați pentru că nu și-au supravegheat copilul.

Cei doi minori, de 11 ani, respectiv 13 ani, au fost depistați, luni dimineața, de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică II.

„Pentru a se putea adăposti în automobil, cei doi băieți au forțat portierele automobilului abandonat în parcarea fostului Casino de pe Bulevardul General Ion Dragalina“, au precizat reprezentanții Poliției Locale Arad.

În urma identificării, unul dintre minori a fost predat părinților, care au fost sancționați contravențional pentru că nu și-au supravegheat fiul.

Cel de-al doilea minor a fost plasat de polițiștii locali în Centrul de primire a minorilor „Morcoveață”.

Un utilizator al rețelei de socializare Facebook susține că unul dintre minori are „o grămadă de spargeri la activ“.

„Ăla cu tricou negru mi-a spart de două ori mașina! Își spune «Ghembo» pentru că nu știe să vorbească corect! El vrea să-si spună Rambo! Are deja o grămadă de spargeri la activ!“, este mesajul postat pe Facebook de cel care susține că a fost victimă a unuia dintre minorii depistați luni, de polițiștii locali.

minori111

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare