Contracte pentru investițiile prin PNDL, semnate la Prefectură

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPrimarii unităților administrativ-teritoriale care beneficiază de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului României, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au fost convocați astăzi la Instituția Prefectului – Județul Arad pentru a semna contractele de finanțare și actele adiționale aferente investițiilor.

„Suma totală a contractelor pentru Județul Arad este de peste 48 milioane de lei (48.688.921,34 lei) și înseamnă investiții în școli, grădinițe, străzi, drumuri, sisteme de alimentare cu apă, stații de epurare – investiții foarte importante pentru localitățile din  județul nostru.

Mă bucură faptul că prin aceste sume se vor rezolva multe probleme locale, cum ar fi școli începute și neterminate, finalizarea unor sisteme de alimentare cu apă, asfaltarea sau reabilitarea unor străzi și drumuri”, a declarat Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Instituția Prefectului – Județul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Vezi AICI lista investițiilor PNDL

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare