Contrabandist din Căpâlnaș, arestat pentru 29 de zile

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2013 | Parerea ta

tigarile22Un bărbat din localitatea arădeană Căpâlnaș a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce polițiștii au găsit la domiciliul acestuia peste 1.200 de pachete cu țigări de contrabandă.

Bărbatul era suspectat că depozitează țigări provenite din contrabandă, astfel că ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalitaţii Organizate Arad, sub îndrumarea prim-procurului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Lipova, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa acestuia.

În timpul percheziției, poliţiştii au găsit în locuinţă 25.300 fire ţigarete netimbrate şi timbrate necorespunzător, mărcile Jin Ling, Pall Mall şi Viceroy, pentru care bărbatul nu a putut justifica provenienţa.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în cursul acestui an, bărbatul a deţinut, transportat şi comercializat cantităţi importante de ţigări provenite din contrabandă.

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au dispus reţinerea bărbatului din Căpâlnaș pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

Bărbatul a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Lipova cu propunere de arestare preventivă, care au emis pe numele său un mandat pentru o perioadă de 29 zile.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare