Continuă investițiile la rețeaua de apă din Vinga, Mailat și Mănăștur

Publicat de actualitati-arad in 26 Oct, 2017 | Parerea ta

Pentru Consiliul Județean Arad și Compania de Apă furnizarea apei potabile de bună calitate în localitățile din județ este o preocupare constantă.

Recent, Consiliul Local al Comunei Vinga a aprobat declararea de interes public a unui număr de 22 de branșamente și contoare de apă care deservesc localitățile Mănăștur și Mailat.

Acestea sunt date în concesiune Companiei de Apă. Concesiunea modifică lista de inventar a bunurilor transmise spre folosinţă către SC Compania de Apă Arad SA de către comuna Vinga.

Sistemul de alimentare cu apă din zona Mailat, Mănăștur a fost preluat de Compania de Apă Arad în iulie 2014. În total, în cele două localități există 24 de km de rețea de apă  potabilă iar 622 de abonați beneficiază de alimentare cu apă.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a primit miercuri mandat special de reprezentantare a Consiliului Judeţean Arad în vederea realizării acestor modificări de către acționarii Asociaţiei  de Dezvoltare Intercomunitară  Apă  Canalizare Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare