Consultări privind Planul naţional multianual de promovare a sănătăţii

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaÎn perioada 07 martie – 06 mai 2016 Ministerul Sănătăţii (MS) organizează consultări în vederea finalizării Planului naţional multianual integrat de promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate. Acestea se vor organiza pe domenii de sănătate publică (sănătatea mamei şi copilului, boli transmisibile, boli netransmisibile, violenţa domestică şi egalitatea de gen, altele) la nivel teritorial, sub coordonarea Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad, în perioada 07 martie – 22 aprilie 2016.

Înscrierile la nivel teritorial, pentru consultările sub coordonarea Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad, se vor realiza în perioada 07 – 11 martie 2016, în baza completării formularului care va fi trimis la compartimentul Evaluarea şi Promovarea Sănătăţii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică; telefon 0257. 253. 223, e-mail dspj.ar@rdslink.ro, site www.asparad.ro.

Pentru participarea la consultările organizate la nivel naţional (coordonarea Ministerului Sănătăţii), înscrierile se vor realiza prin completarea formularului de înscriere.

Listele participanţilor înscrişi la procesul de consultare vor fi afişate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad până la data de 11 martie 2016.

În procesul de consultare, fiecare susţinere a punctului de vedere/formulare a propunerii se va încadra într-un interval de 5 minute.

(actualitati-arad.ro vă oferă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare