Consultant pentru privatizarea Sanevit 2003

Publicat de actualitati-arad in 13 Aug, 2013 | Parerea ta

sane1Ministerul Economiei a primit trei oferte tehnice valabile în cadrul procedeului de selecţie a consultantului juridic pentru pregătirea şi derularea licitaţiei de privatizare a companiei Sanevit 2003 Arad, care are ca acţionar statul.

În urma analizării documentelor de participare depuse de ofertanţi, au fost declarate eligibile ofertele participanţilor SCA Vilău&Mitel, SCA Ţucă Zbârcea şi Asociaţii şi consorţiul format din SCA Zamfirescu Racoţii&Partners şi SCPA Rădulescu Costinescu&Asociaţii.

Urmează etapa ofertelor financiare ale ofertanţilor admişi. Ministerul Economiei derulează un program prin care companii ce activează în portofoliul său sunt scoase la privatizare.

Un număr de 16 oferte pentru acordarea de consultanţă juridică în vederea privatizării Sanevit 2003 S.A au fost depuse până la data-limită, potrivit datelor Ministerului Economiei.

SC Sanevit 2003 SA a fost înfiinţată prin preluarea activelor SC Sanevit SA, în baza prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31/2003 privind unele măsuri de restructurare financiară a creanţelor deţinute de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Bancare asupra unor societăţi comerciale de pe platformele industriale Arad şi Harghita, printre care şi SC Sanevit SA, care a intrat în lichidare.

La data înfiinţării, SC Sanevit 2003 SA avea un capital social de 27,698 milioane lei (echivalentul a 8,603 milioane dolari). La finele lunii decembrie 2012, capitalul social a ajuns la 32,685 milioane lei, urmare a majorării, în anul 2004, cu cinci milioane lei aport în numerar al AVAS.

Începând cu data de 20 iunie, Ministerul Economiei exercită, în numele statului român, calitatea de acţionar unic al societăţii.

Obiectul principal de activitate al Sanevit 2003 SA îl constituie producţia de aparatură şi instrumente medicale.

Sanevit 2003 are o capacitatea proiectată anuală de 125.000 bucăţi seringi şi 390.000 bucăţi ace medicale, într-un program de 5 zile/săptămână a 3 schimburi pe zi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare