Construcţii ilegale din Arad, demolate

Publicat de actualitati-arad in 05 Mar, 2013 | Parerea ta

_MG_8016Poliția Locală a demarat, marţi, o serie de acțiuni care vizează demolarea unor construcții ilegale de pe raza municipiului Arad.

Primele două adăposturi vizate au fost improvizate, din diverse material, de o familie din județul Sălaj, cu câteva luni în urmă. Construcţiile au fost localizate în apropierea cartierului Micălaca, pe malul Mureșului.

Conform poliţiştilor locali, în această zonă, trei copii minori erau crescuți de părinți în condiții total lipsite de igienă și fără a beneficia de nici o formă de educație.

“Lingurar Traian, în vârstă de 35 de ani, a fost somat de polițiștii locali să dezafecteze zona ocupata cu constructiile ilegale, zona care aparține domeniului public. Nici unul din membrii familiei nu deținea act de identitate valabil”, se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Arad.

În cursul dimineții de marţi, reprezentanții firmei care asigură salubrizarea municipiului au intervenit cu utilaje speciale demolând cele două construcții.

”Astfel de acțiuni vor mai avea loc în această primăvară. Noi facem un apel către locuitorii municipiului să ne informeze dacă au cunoștință de existența unor astfel de adăposturi improvizate, să putem lua măsuri corespunzătoare intr-un timp scurt. Putem avea un oraș mai curat, mai civilizat! Foarte important este și ca persoanele care își petrec ziua pe străzi și cerșesc să nu mai fie încurajate în activitatea lor, de către trecătorii care le dau bani. Este suficient un apel la nr. de dispecerat al instituției – 0257 939, pentru a interveni”, a precizat Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare