Constantin Traian Igaș: „Voi rămâne sufletește alături de SMURD”

Publicat de actualitati-arad in 25 Sep, 2015 | Parerea ta

arad smurd1Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare împlinește astăzi 25 de ani de când a început să opereze la Târgu Mureș și ulterior în toată România.

Senatorul Constantin Traian Igaș a fost invitat de Raed Arafat să participe la ceremonia de la Târgu Mureș care marchează ziua salvatorilor din cadrul SMURD.

“Vreau să îi asigur de tot respectul meu pe toți cei care își dedică cu toată determinarea timpul și profesionalismul în salvarea de vieți omenești! Sărbătorim un sfert de veac de la înființarea sistemului de urgență pe care astăzi îl cunoaștem și apreciem sub denumirea de SMURD! O idee genială a unui om perseverent care a preferat să își ceară iertare decât să ceară voie pentru a pune bazele SMURD”, declară fostul ministru de interne, Constantin Traian Igaș.

Fostul ministru de interne a investit multă încredere și a acordat un sprijin aparte SMURD-ului în perioada în care a condus Ministerul Afacerilor Interne.

“În mandatul meu am creionat pașii pentru dezvoltarea și operaţionalizarea punctelor de operare aeromedicală și am început cu regiunea de Vest. Pentru mine SMURD-ul a fost o prioritate si am o împlinire aparte știind că am reușit să dotez Aeroportul din Arad cu un elicopter SMURD care să deservească toată zona de Vest”, este de părere senatorul arădean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare