Constantin Traian Igaş, printre membrii Comisiei de organizare a Convenţiei PDL

Publicat de actualitati-arad in 22 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn cadrul şedinţei Colegiului Director al PDL s-a stabilit componenţa comisiei care va organiza Convenţia din 23 martie, din acest for făcând parte mai mulţi democrat-liberali, printre care și senatorul arădean ConstantinTraian Igaş.

,,A fost nominalitată şi votată o comisie de organizare a alegerilor cu care vom merge în faţa Convenţiei (CNC – n.r.) şi, de asemenea, o comisie care să ţină cont de eventualele modificări ale Statutului. Pe de altă parte am decis ca la prezentarea în teritoriu a moţiunilor să fie prezenţi obligatoriu cei care vor participa la Convenţia Naţională Extraordinară”, a afirmat președintele PDL, Vasile Blaga, la finalul şedinţei Colegiului Director.

La rândul său, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a precizat că din comisia de organizare a Convenţiei fac parte Sulfina Barbu, Alin Popoviciu, Alin Tişe, Bogdan Cantaragiu, Marian Zlotea, Costică Canacheu, Mircea Toader, Ioan Bălan şi ConstantinTraian Igaş.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că în cadrul şedinţei Colegiului Naţional s-a stabilit că alegerile din cadrul Convenţiei vor avea loc pe 23 martie în Bucureşti, eveniment la care vor participa 5.000 de delegaţi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare