Ziarul electronic al arădenilor

Constantin Traian Igaș: „Invit clasa politică să intre în normalitate!”

igasAstăzi, de Ziua Internațională a Păcii, consider că este un bun prilej pentru a transmite un mesaj oamenilor politici arădeni, și nu numai.

La începutul săptămânii am depus o declarație politică în care am încercat să trag un semnal de alarmă: în Europa avem deja mai bine de șapte decenii de pace, contextul s-a schimbat acum, dar provocarea politicului este de a găsi, prin dialog, soluții la problemele comunităților și de a propune noi proiecte.

Pentru că în această perioadă tind să se acutizeze tensiunile din interiorul partidelor politice vreau să mă adresez clasei politice, din care fac și eu parte.

Dragi oameni ai clasei politice, haideți să lăsăm disputele mărunte deoparte, să ne concentrăm pe proiectele Aradului.

Cei care au ocupat până acum funcții la nivel central să vină să prezinte ce au făcut în toți acești ani pentru arădeni, iar toți cei care doresc o funcție la nivel național, să spună public ce vor să facă pentru județ și cum îi vor reprezenta în funcțiile publice dorite. Invit clasa politică să intre în normalitate!

Aradul are multe necesități, iar dezbaterile ar trebui să fie în această zonă, într-o manieră decentă, elegantă, care să aducă rezolvare la probleme, nu tergiversarea lor! Ne certăm de patru ani pe pasaje. Singura preocupare a rămas căutarea vinovaților și aruncarea lor în spațiul public! Problema de fond a rămas intactă! Și acesta este doar un exemplu. Putem să taxăm cu argumente acolo unde apar erori, dar aruncatul pisicii nu rezolvă problemele arădenilor!

Vom intra într-o perioadă în care politicul va fi din nou în centrul atenției, motiv pentru care invit la calm și la dialog toți reprezentanții clasei politice arădene, dar într-un cadru în care să ne respectăm unii pe alții, iar problemele de fond să își găsească rezolvare!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *