Ziarul electronic al arădenilor

Constantin Traian Igaș: „Îndemn arădenii să meargă la vot!”

ctiSăptămâna aceasta se încheie mandatul parlamentarilor aleşi în 2012 şi arădenii îşi vor alege o nouă garnitură de deputaţi şi senatori.

Dacă în 2008 şi în 2012 opţiunea era una uninominală, oamenii la vot alegeau o persoană anume şi ştiau pe cine votează, acum au de dat un vot pentru listele de partide care pot ascunde multe.

Cu mici excepţii, garnitura parlamentarilor arădeni va rămâne aceeaşi. Însă important este ca odată aleşi, aceştia să se impună în interiorul Parlamentului pentru a obţine funcţii importante care să le permită să aibă o influenţă cât mai mare în actul de decizie, decizie care să vină în sprijinul arădenilor.

Am trecut prin multe bătălii electorale şi niciodată nu mi-am luat angajamente în faţa electoratului dincolo de ceea ce am crezut eu că se poate realiza şi am lucruri cu care mă pot mândri. Constat că şi în această campanie, ca şi în celelalte, unii candidaţi promit mai mult decât ştiu că vor putea realiza, iar aici alegătorii trebuie să filtreze foarte bine.

Îndemn arădenii să meargă la vot, iar cei care vor fi aleşi să nu uite nici un moment că rolul lor este să îi reprezinte cu cinste şi demnitate pe cei care i-au ales!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Cabinetul parlamentar al senatorului Constantin Traian Igaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *