Consiliul Județean Arad va avea administrator public începând cu data de 5 octombrie

Publicat de actualitati-arad in 01 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn urma concursului organizat de către Consiliul Județean Arad în data de 29.09.2015 proba scrisă, respectiv 30.09.2015 interviul, în vederea ocupării postului vacant de administrator public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Arad, anunțăm că domnul Stoian Gheorghe a fost declarat admis, acesta urmând să preia atribuțiile funcției de administrator public din data de 05.10.2015.

„Mă bucur foarte mult că postul de administrator public din cadrul Consiliului Județean Arad, rămas vacant după demisia domnului Drăgan, va fi ocupat încă de luni, pentru că aparatul de specialitate din cadrul instituției va fi mult mai eficient.

Totodată, mă bucur că acest post va fi ocupat de către o persoană competentă, serioasă și cu experiență în domeniul administrației.

Administratorul public este o soluție viabilă de separare dintre atributele de reprezentare și cele de gestionare concretă a activității curente, acesta ducând la eficientizarea actului administrativ”, a declarat Adrian Țolea, președinte interimar al Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare