Ziarul electronic al arădenilor

Consilierul Marin Lupaş solicită Primăriei să respecte legea şi arădenii

1Consilierul municipal independent Marin Lupaş acuză afişajul stradal ilegal comandat de Primăria Arad.

„Constat din nou că Primăria Arad se consideră mai presus de lege şi nu îi respectă pe arădeni. O campanie de informare a Primăriei este realizată incorect, prin afişaj pe porţile oamenilor și pe cutiile de gaze naturale.

Sunt curios dacă primarul Falcă este mulţumit că anunţul prin care îi cheamă pe arădeni la dezbatere cu referire la curăţenia de toamnă murdăreşte de fapt oraşul!

Consider că autorităţile locale sunt primele care trebuie să respecte legea şi bunul simţ, să fie un exemplu pozitiv, nu negativ! În acest moment, se află la transparenţă regulamentul legat de publicitatea în Arad.

După adoptarea acestui regulament, Primăria Arad ar fi pasibilă de amendă. De altfel, acest regulament trebuia actualizat încă din 2013!

Cred că aceste practici trebuie să înceteze iar Primăria Arad să fie un exemplu pozitiv. Sper de asemenea ca partidele politice să respecte arădenii şi să nu murdărească Aradul în campania electorală care stă să înceapă”, a spus Marin Lupaş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de consilierul municipal independent Marin Lupaş. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *