Ziarul electronic al arădenilor

Consilierul local Ionel Ciupe vrea transport în comun pe ruta Arad – Trei Insule

comunicat presaA început sezonul estival, temperaturile sunt tot mai ridicate, iar arădenii încearcă, mai ales la sfârşit de săptămână, să găsească un loc de recreere.

Unul dintre acestea, tradiţional, am putea spune e „Trei Insule” şi Pădurea Ceala.

Din păcate, niciun mijloc de transport nu leagă Aradul de această zonă, nici măcar în week-end. Tocmai de accea voi pregăti şi înainta un proiect de hotărâre care să prevadă acest lucru.

Mi-aş dori ceva deosebit, de tipul trenuleţului care circulă între Podgoria şi Piaţa Avram Iancu. Acesta ar urma să circule în week-end, din oră în oră, pe traseul Centrul de vârstnici, de pe Calea Bodrogului – Parcul Natural Lunca Mureşului – Măltăreţ – Pod Insula Mureşului – Zori de Zi şi retur.

Am mări în acest fel şi vizibilitatea Parcului Natural Lunca Mureşului, care oferă lucruri deosebite. Chiar săptămâna trecută a fost sărbătorită Ziua Parcului, iar arădenii nu au un mijloc de transport în comun până acolo.

Ar fi şi un sprijin pentru agenţii economici din zonă, crescând numărul celor care vin la localurile şi restaurantele din zonă.

Nu în ultimul rând, ar fi o legătură şi pentru cei care au căsuţe pe insulă, pentru cei care îi vizitează şi vizitează Insula Mureşului.

Consider că sunt motive întemeiate pentru un proiect de hotărâre în acest sens şi sper că voi avea sprijinul noilor mei colegi consilieri.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ALDE Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.