Ziarul electronic al arădenilor

Consilieri PNL: Cerem demisia de onoare a PSD din Consiliul Local Municipal!

consilieri-localiLa sedința CLM de astăzi consilierii PSD au refuzat din nou să voteze proiectul pentru  trecerea în patrimoniul orașului a rețelei și a punctelor termice de la CET, astfel neputându-se face investiția de 9.4 milioane franci elvețieni în reabilitarea CET Hidrocarburi.

Este de-a dreptul rușinos pentru orice consilier care reprezintă cetățenii să refuze din nou și din nou votarea proiectului care aduce doar beneficii pentru Arad și arădeni.

PSD-ul este o rușine pentru acest oraș, este un grup de huligani care nu fac decât să distrugă și să dividă. Să nu uităm cât a avut de suferit Arad în timpul guvernării PSD, când nu am mai primit nici un leu, când toate proiectele orașului au fost blocate, când am fost izolați și puși la coadă pentru ca județele în care PSD-ul avea fief să beneficieze de fonduri și investiții.

Acum același partid care și-a bătut joc de Arad, face ceea ce știe cel mai bine: blochează investițiile orașului pe căile pe care le mai poate folosi. În ședința de Consiliu Local Municipal s-a supus  de două ori votului acest proiect. De 2 ori PSD a refuzat să îl voteze. De 2 ori într-o singură zi, PSD-ul a sfidat arădenii.

A urmat ședința de negocieri, în care consilierii PSD erau ocupați să filmeze discuțiile pe sub masă, ca niște lași, în loc să fie atenți la subiectul CET și să își facă datoria de a lua o decizie în favoarea arădenilor.

Modul lor de acțiune nu demonstrează decât că ei au venit cu temele făcute de la partid, că ascultă cu sfințenie, fără să gândească, tot ce zice Fifor și Căprar, că singurul lor interes este să apară în mass-media pentru că fiind în campanie electorală, au nevoie de promovare.

Domnii consilieri PSD trebuie să înțeleagă că sunt în CLM pentru a reprezenta interesele oamenilor, nu pe cele ale lui Fifor, Căprar și Dragnea care îi sună în ședință să le spună cum să voteze.

Fifor, senator de Dolj, care nu e în stare să găsească Aradul pe hartă, nu trebuie să aibă nicio legătură cu ce decizii se iau în CLM. Este o rușine pentru orașul nostru că în Cosiliul Local Municipal se regăsesc oameni care caută doar scandal, promovare personală și sfidare grosolană la adresa cetățenilor.

Noi, consilierii liberali vă cerem demisia de onoare pentru mizeriile pe care le faceți la fiecare ședință de Consiliu Local!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Grupul consilierilor liberali din CLM. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *