Șeful DSP Arad, în stare de incompatibilitate

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2014 | Parerea ta

aniAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul Corinei Laura Nicolescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, contrar prevederilor legale.

Conform ANI, Corina Laura Nicolescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 septembrie 2010 – 20 martie 2013, „întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de consilier la Compartimentul de Asistenţă Medicală şi Programe de Sănătate din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Arad, cât şi funcţia de medic specialist în cadrul S.C. Terapeutica S.A., încălcând, astfel, dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003“.

Nicolescu a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Corina Laura Nicolescu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare