Ziarul electronic al arădenilor

Conopidă la cuptor

Ingrediente:

o conopidă (un kg)

5 cartofi

3 linguri bulion

3 linguri pesmet

2 legături mărar

100 gr. tofu

sare, piper

Mod de preparare:

Conopida se  desface buchețele, se spală și se pune la fiert în apă cu sare 20 minute. Cartofii se spală foarte bine, se  fierb în coajă, se curăță și se taie felii. Se unge o tava cu margarină (ulei),  se pune un strat de  cartofi, un strat de conopidă, iarăși un strat de cartofi și un strat de conopidă. Între straturi se pune  bulion, sare și piper. Deasupra ultimului strat de conopidă se pune pesmetul, brânza tofu tăiată feliuțe subțiri și mărarul. Se da la cuptor pentru 30 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.