Ziarul electronic al arădenilor

Conopidă cu brânză şi smântână la cuptor

Ingrediente:

o conopidă (cam 1kg), 200 g brânză telemea, 300 g smântână, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare şi piper

Mod de preparare:

Se spală conopida, se desface în bucheţele şi se ţine un sfert de oră în apă rece cu sare. Se fierbe conopidă şi apoi se lasă câteva minute să se răcească. Se unge un vas de yena cu unt şi se presară cu pesmet. În vas se aşează bucheţelele de conopidă, se sărează şi se piperează. Se adaugă peste conopidă branză rasă şi smântână. Se presară puţin pesmet şi se introduce în cuptor până se gratinează (cam jumătate de oră).

sursa: retete-bune.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.