Conferință națională Neemia la Arad

Publicat de actualitati-arad in 09 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaCentrul Creştin Râul Trezirii Arad organizează în acest week-end două evenimente importante pentru comunitatea creștină.

Vineri, 11 septembrie de la ora 18,00, la Centrul Creştin Râul Trezirii Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43 din Arad (vis-a-vis de stadionul UTA) va avea loc Mini-Conferința Femeilor. Invitată specială la eveniment este Julie Welsh din SUA.

În perioada 12-13 septembrie, Centrul Creştin Râul Trezirii Arad organizează Conferinţa Naţională „Neemia”.

„Tema Conferinței este îndemnul de a trăi la superlativ. Dumnezeu ne-a vorbit ca această conferinţă să se adreseze tuturor vârstelor care vor să experimenteze viaţa veşnică, sănătate divină, protecţie divină şi un nivel înalt de trăire cu Dumnezeu. Astfel, Conferinţa Neemia este o conferinţă a credinţei unde se va proclama Cuvântul şi se vor face rugăciuni de slujire pentru toţi cei ce doresc slujire”, a explicat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Centrului Creştin „Râul Trezirii” din Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43 din Arad (vis-a-vis de stadionul UTA) și va începe sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.

Va continua duminică de la orele 10:00 și seara de la 18:00 „Îl vom avea alături de noi pe pastorul Rick Van Hoose și o parte din echipa sa de lideri împreună cu echipa de închinare. Tot în închinare vor sluji și echipa Deo Gloria, Râul Trezirii și alții”, a declarat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Vorbitori la această conferință sunt Rick van Hoose, Julie Welsh, Allan Shelby, Clint Walker, James Welsh și Samuel Adrian Caba din Arad.

„Este o manifestare importantă, care se va desfăşura la Arad. Vă așteptăm la un timp de calitate în prezența Domnului”, a declarat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Centrului Creştin „Râul Trezirii“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare